Křivoklátsko - pro národní park

11.04.2018 22:12

Platforma Zvonečník, CHKO Křivoklátsko, MAS Rakovnicko a Platforma pro krajinu při AVČR Vás zvou na autobusový výjezd pro odborníky a veřejnost.

Křivoklátsko může být národním parkem středoevropského listnatého lesa. Navštívíme romantický kraj Oty Pavla s Berounkou, zajímavými geologickými útvary, jezírky, vodopády a vyhlídkami. Otázky k vývoji lesních porostů, rozšíření národních parků a CHKO v Česku s pohledy pro i proti. Různé variace tras, zejména PP Skryjsko-týřovické kambrium, okolí Týřova, Skryjský luh, PR Jezírka, cestou místa zamýšlené přehrady/poldru na Berounce. 

Provedou nás a diskutovat budou: prof. Ing. Josef Fanta, CSc. (lesnický ekolog), prof. Ing. Vilém Podrázský, CSc. (FLD ČZU v Praze), RNDr. Petr Petřík, PhD. (Komise pro životní prostředí AV ČR), Ing. Vladimír Dolejský, Ph.D. (náměstek ministra životního prostředí ČR), Ing. Pavel Moucha (CHKO Křivoklátsko), Simona Dvořáková (MAS Rakovnicko), PhDr. Robin Böhnisch (ředitel Správy KRNAP) 

Akce se koná v sobotu 28. dubna 2018 odjezd 9:00 Praha - na magistrále směr Brno u Hlavního nádraží, viz -zde-.

Další možnosti připojení a pro motoristy 10:00 Roztoky, 10:20 u Čertovy skály -zde-, 10:50 Skryje - zastávka u mostu, 14:00 Slap - hájovna

K registraci využijete prosím formulář níže či  zvonecnik(zavináč)seznam.cz , tel.: 776 877 565.   

Účast a jízdné zdarma!!!

Pozvánka ke stažení -zde-.

 

  

Odkazy:

Toulavá kamera - kraj Oty Pavla

 Národní park Křivoklátsko - otázky a odpovědi

Hráz na Berounce - ČT24

 

Zpět

Přihláška na výjezd

Vyhledávání

© 2018 Všechna práva vyhrazena.